Smart PR för startups ute i handeln

Nu finns den tredje boken i Smart PR-serien i handeln, Smart PR för startups!

Den finns att köpa i handeln på bland annat Adlibris och Bokus.

Om boken Smart PR för startups 

Den här boken är skriven för dig grundat eller jobbar på en startup och vill hitta sätt att kommunicera om verksamheten och stärka ert varumärke mot era målgrupper på ett framgångsrikt sätt.

Ni kanske är nya på marknaden, kanske till och med verkar inom en ny bransch och då blir det extra viktigt att synliggöra er för era målgrupper. Att ha ett starkt varumärke och en synlighet är ett sätt att informera om er existens och för att vinna kunder eller investerare.

Att skapa synlighet för er startup är ett sätt att skapa ökad kännedom och underlättar för att ni ska kunna sälja era tjänster eller produkter på ett effektivt sätt. Ju högre mål ni har på försäljning, desto mer synlighet och starkare varumärke behöver ni. Det är också ett sätt att skapa ett ökat förtroende för företaget. Kommunikationsbruset har aldrig varit större än nu och då gäller det att jobba strukturerat för att nå ut.

Tanken är att boken ska fungera som ett stöd till dig som vill lära dig mer om de möjligheter som finns i det nya medielandskapet. Den kommer att öka din förståelse för vad som krävs för att lyckas bli en framgångsrik kommunikatör och samtidigt göra dig till en bättre beställare av PR- och kommunikationstjänster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *