Om Not just Cake

Not just Cake hjälper dig att ta tillvara på de möjligheter som finns i det digitala medielandskapet med digital kommunikation och PR.

Not just Cake hjälper företag, organisationer och personer med digital kommunikation och PR. Vi kan bland annat hjälpa till med strategi och taktik för egna kanaler, krishantering i sociala medier, att bygga och stärka varumärken, content marketing, kampanjer, lanseringar, influencersamarbeten, digital opinionsbildning, klassisk PR och mediebearbetning samt innehållsproduktion.

Not just Cake har samarbetspartners som är experter inom sina områden, till exempel inom kriskommunikation, medieträning, offentlig upphandling, Public Affairs, digital marknadsföring, bild och video samt events, och kan därför ta ett helhetsgrepp kring din kommunikation eller ditt projekt.

Läs mer i bloggen om vad Not just Cake kan hjälpa dig med!

Not just Cake är del av PR-kollektivet vilket betyder att vi genomför projekt och tar oss an kunder tillsammans med andra seniora PR-konsulter inom nätverket. Det gör att vi kan jobba i större och mer komplexa projekt och kan erbjuda de fördelar som finns med att jobba med en stor byrå samtidigt som  fördelarna med att jobba med en liten byrå eller frilansande konsulter finns kvar.

Hitta hit!

Not just Cake  sitter på Kontorskollektivet som ligger på Kungsholmen. Välkommen förbi på en kaffe!