Jag är nominerad till PR Personality of the Year

Jag har blivit nominerad till Mynewsdesks Nordic Digital PR Awards i kategorin PR Personality of the Year! Hurra!

Jag har blivit nominerad för mitt arbete som tf kommunikationschef på Alight.

Motiveringen lyder:

”Karin is a PR pro that shows that with help from her communication work, every company can succeed. The past year she has turned Alight from a relatively unknown company into a reputable brand with a good reputation.”

Mer om priset

Mynewsdesk har 5000 kunder som använder plattformen dagligen. Genom datan som de har kan de identifiera vilka nyheter och nyhetsrum som har uppnått den största räckvidden och engagemanget under 2020. Tillsammans med expertjuryns egen analys kommer datan att användas för att utse vinnarna.

Vinnarna utses den 17 mars. Håll tummarna för mig nu:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *