Hur har arbetslivet påverkats av Corona?

Jag har blivit intervjuad av Berghs om hur jag och mitt arbetsliv påverkats av Corona.

I min lärarroll hos Berghs har den inte påverkat mig alls eftersom jag redan kör digitalt och har gjort i snart sju år. Men däremot har situationen påverkat mig på andra sätt.

Här är ett par av frågorna:

Vilka lärdomar har du fått under denna coronatid?

– Att man inte behöver jobba så mycket som jag gjort tidigare. Det är ganska skönt att ha lite slappa dagar och slippa stressa för att hinna med att träna och vara social. Med det sagt jobbar jag ganska mycket igen nu under hösten, men jag ska verkligen försöka hitta ett lite lugnare tempo framåt.

Vad har fungerat bra?

– När man får mer tid hinner man reflektera och tänka mer, något som jag tror vi sällan hinner med på riktigt trots att det är så viktigt. Jag vet inte om jag kom fram till något revolutionerande direkt men de bästa idéerna kommer ofta när man inte sitter framför datorn. Jag älskar också att folk nu verkligen förstår att det går att jobba digitalt och att man inte behöver vara på plats för att vara produktiv.

Läs hela artikeln här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *