Finska Netprofile inleder samarbete med svenska PR-konsulten Karin Bäcklund

Pressmeddelande

Finska kommunikationsbyrån Netprofile välkomnar seniorkonsult och digitala strategen Karin Bäcklund som bli som Netprofiles representant i Stockholm. 

Karin Bäcklund har arbetat inom digital kommunikation och PR i Sverige under 14 år som rådgivare och strateg för både b2b och b2c kunder.

– Vi vill erbjuda våra kunder som även är verksamma i Sverige ett okomplicerat sätt att skapa kommunikation och marknadsföring. Med Karin kan vi genomföra projekt både i Finland och i Sverige med agilitet, med den välbekanta Netprofile-kvaliteten och utan långsamma anbudsprocesser eller onödiga lokala administrativa lager. Jag ser fram emot gemensamma projekt med vilka vi ska stärka våra kunders fotfäste bortom viken, säger Netprofiles PR- och innehållschef Essi Isomäki. 

Karin Bäcklund tillhör även PR-kollektivets, ett nätverk av seniora kommunikations- och PR-konsulter, vilket innebär att Netprofiles kunder har ett bredare team av toppexperter inom i Sverige omedelbart tillgängliga vid behov.

– Jag är väldigt glad över att vara en del av Netprofile-familjen och jag ser fram emot att bli byråns händer och fötter i Sverige. Sverige har sitt unika medielandskap där jag gärna navigerar Netprofiles kunder för bästa resultat, säger Karin Bäcklund. 

Karin Bäcklund har nominerats till Cisions pris PR Influencer i flera år i rad, och hon även nominerats till Årets PR-personlighet i Mynewsdesk PR Awards 2020. Hon har även skrivit böckerna Executive Summary: Social media for board members (2016), Smart PR för startups (2019), Smart PR för giggare och konsulter (2019) och Smart PR för författare (2019).

– I våra prisbelönta internationella kampanjer har vi gjort kommunikation och marknadsföring runt om i världen enligt våra kunders behov. Att starta verksamhet i Sverige är ett naturligt steg i utvecklingen av våra nordiska tjänster, säger Netprofiles vd Juha Frey. 

Läs Netprofiles pressmeddelande här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *