Digital PR i podden Digital marknadsföring

Nu kan ni lyssna på min medverkan i podden Digital marknadsföring som drivs av Tony Hammarlund.

Vi pratar om vad PR är och jag förklarar även begreppet digital PR, olika PR-strategier, PR-strategier och vad en sådan bör innehålla samt hur man integrerar PR på ett bra sätt i sin marknadsplan.

Jag berättar även om hur man mäter PR, vilka verktyg man behöver ha på plats och hur arbetsprocessen kring PR-arbetet ser ut. Jag delar även med sig av mina bästa tips för att arbeta med PR på ett bra sätt och att få ägda, köpta och förtjänade kanaler att arbeta ihop.

Här hittar ni mer om avsnittet (och jag bjuder även på en nedladdningsbar guide).  Och härkan du lyssna på avsnittet direkt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *