PR-profiler startar nätverket PR-kollektivet

PR-profilerna Karin Bäcklund och Fredrik Pallin startar nu PR-kollektivet – ett fristående nätverk av erfarna PR-konsulter som samarbetar och inspirerar varandra. 

Styrkan i PR-kollektivet är att de fristående konsulterna kan lösa mer komplexa projekt bättre och snabbare genom att samverka med andra konsulter när det behövs. Det blir också ett sätt för konsulterna att inspireras av varandra. 

Virtuell byrå utan overhead-kostnader

Det finns många fördelar för varumärken att jobba med fristående konsulter.  Man får jobba med den konsult man väljer och slipper betala extra för att täcka  beläggningen för andra konsulter och övriga byråkostnader. Till fördelarna med att jobba med en större byrå brukar man räkna en stabilitet och leveranssäkerhet, något som PR-kollektivet kan erbjuda genom samverkan och nätverk.

Medlemmar i PR-kollektivet
PR-kollektivet består idag av PR-konsulterna Karin Bäcklund, Fredrik Pallin och den grafiska formgivaren Andreas Beronius. Fler seniorkonsulter är på väg att ansluta, dessutom har PR-kollektivet knutit till sig annan relaterad expertis som också kan bidra till projekten.

Här skriver Dagens opinion om nätverket. 

Läs hela pressmeddelandet på Cision här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *